Support / FAQ

Ofte stilte spørsmål

Velkommen til vår FAQ. Dersom du ikke kan finne det du leter etter må du gjerne kontakte oss. Finn artikler med mer informasjon i vår Help Center.

Jeg har en nettside. Hvordan bytter jeg til doneWebs?

Dersom du allerede har en nettside vil du allikevel kunne tjene på å få en ny en fra doneWebs. Vårt fokus er på å gjøre nettsiden din effektiv ved å implementere interaktive funksjoner. Dersom du velger å bytte til doneWebs vil vi bygge din nettside fra scratch og overføre eksisterende domener til oss.

Hvordan kan jeg be om endringer?

Etter å legge inn en ordre vil du bli tildelt en personlig representant som blir din kontaktperson og utvikler av din nettside. Når du trenger å nå oss, eller gjøre endringer til din nettside, kan du ta kontakt med din kontaktperson direkte med kontaktinfoen du får gjennom utviklingsprosessen. Du kan også be om å gjøre endringer gjennom kontrollpanelet ved hjelp av et enkelt skjema.

Dersom du trenger å gjøre endringer umiddelbart og din representant er utilgjengelig kan du også ringe kundeservice direkte og forklare din situasjon. Vår kundeservice kan gjøre endringer i en slik situasjon umiddelbart.

Du får gjøre en mindre endring på tekst og bilder mindre endringer til tekst og bilder hver måned uten ekstra kostnad. Dersom du trenger flere endringer, eller mer avanserte endringer, belastes en avgift på 100 kr per side. 

Hva er rollen til min personlige representant?

Din personlige representant er også utvikleren av din nettside, i tillegg til å være din kontaktperson i doneWebs. De vil ha fullstendig kjennskap til din bedrift og nettside. Du kan kontakte din personlige representant med kontaktinfoen du får fra din representant etter du har lagt inn din ordre. Du må legge inn en timebestilling for å snakke med din representant på telefon. Bruk linken i e-posten du mottar etter din ordre er fullført.

Er det en bindingstid?

Vi er for fleksibilitet. Så nei, det er ingen bindingstid på våre abonnementer, og ingen avgift for å si opp abonnement. Dersom du sier opp ditt abonnement i stede for å sette abonnementet på pause eller kjøper nettsiden for en flat pris, vil domenet og nettsiden, inkludert e-post, slettes permanent. Du kan velge å sette abonnementet på pause eller kjøpe nettsiden for en fast pris ved å kontakte oss.

Hvordan gjør jeg endringer på min nettside?

Du kan administrere ditt abonnement gjennom ditt kontrollpanel. Bruk din konto for å se fakturaer, faktureringsdato, oppdater betalingsmetode, og mye mer. Du kan også bruke ditt kontrollpanel til å se din nettsides statistikk og ytelse. For å endre abonnement må du kontakte vårt team. Enkelte nettsider kan ikke nedgraderes. 

Kan jeg ta imot betaling på nett?

Ja, enkelte av våre abonnement inkluderer nettbutikk og digitalt betalingssystem. Du trenger Plus eller Pro abonnementet for å benytte disse funksjonene. Du kan integrere en rekke betalingsmetoder, men vi anbefaler PayPal og Stripe. Betalinger kan aksepteres for produkt- og tjenestebestilling, timebestilling, og eksisterende faktura. Vi setter også gjerne opp dine kontoer med digitale betalingssystemer slik som de vi har anbefalt ovenfor.

Kan jeg få en personlig e-postadresse?

Ja! Domene e-post, som lar deg legge til e-postadresser (slik som mittnavn@mittselskap.com), er inkludert i alle abonnementer unntatt Basic. Du kan legge til opp til 100 e-post kontoer. Din konto kan settes opp i e-postlesere på både mobil og datamaskin, slik som Apple Mail eller Outlook.

Vi anbefaler at du setter opp e-post konto for alle ansatte og minst 1 delt innboks. Du kan også be oss sette opp aliaser som videresender e-post til andre adresser.

Er doneWebs i tråd med GDPR og CCPA?

Ja, alle våre nettsider er i tråd med relevant personvernslovgivning, inkludert europeiske General Data Protection Regulation og USAs California Consumer Privacy Act.

Alle nettsider inneholder en baner som informerer brukere om at nettsiden bruker informasjonskapsler. Dersom nettsiden din er satt opp med avanserte analyseverktøy vil brukere også ha mulgiheten til å deaktivere ikke-påkrevde informasjonskapsler rett fra nettsiden. Vår personvernerklæring brukes for alle våre klienters nettsider. Dersom du ønsker kan du legge til din egen personvernerklæring ved å sende den til din personlige representant under utviklingsprosessen.

Dersom doneWebs mottar personvern-relaterte klager på dine vegne vil du bli informert.

Er hosting og domene inkludert i mitt abonnement?

Godt spørsmål. Ja, det er det. Enkelte tilbydere krever at du får din egen hosting- og domeneleverandør, eller tar ekstra avgifter for dise tjenestene, men hos doneWebs er dette inkludert. Et .com domene er også alltid inkludert, og du kan også velge en rekke andre domener. Enkelte av dem er gratis, mens andre krever mindre avgifter. Spørr din representant eller vår kundeservice for mer informasjon om spesifikke topp-nivå domener.

Jeg har allerede et domene. Kan jeg bruke det med doneWebs?

Ja, vi vil gledelig hjelpe deg å overføre domenet til oss for en liten avgift på 350 kr. Dersom domenet ditt er et .com, .net, eller .org-domene krever det ikke noen flere avgifter. Det samme gjelder i de fleste tilfeller .no-domener. De fleste andre top-level domener er også inkludert i ditt abonnement, men enkelte vil koste ekstra. For å bekrefte prisen på ditt domene, ta kontakt med support.

Hvor lang tid tar det før nettsiden er klar?

Vi bygger nettsider raskt. Med noen av våre abonnementer kan du få første utkast av nettsiden så raskt som innen 24 timer. Når du har mottatt ditt utkast kan du be om endringer før nettsiden publiseres. Avhengig av om du trenger å overføre domener, legge til avanserte funksjoner, eller å legge til mer innhold, kan det ta litt mer tid. De fleste av våre kunder har nettsidene sine klare innen to uker.

Kan jeg gjøre endringer på min nettside selv?

Ja, men du trenger vårt Plus eller Pro abonnement med Selvredigering-funksjonen. Vi anbefaler kun denne funksjonen dersom du ser på deg selv som tech-savvy, med generelt god forståelse av hvordan man benytter CMS-systemer. Vi gjør gjerne endringer for deg. Det er gratis for små endringer, mens det er en avgift på 100 kr per side for mer omfattende endringer. Du kan også få oss til å designe nettsiden din igjen fra scratch for 1 990 kr.

Jeg trenger avanserte funksjoner. Hvor begynner jeg?

Pro-abonnementet er sannsynligvis rett for deg. Med dette abonnementet vil vi hjelpe deg med å utvikle avanserte, full tilpassede funksjoner gjennom tredjepartsutviklere. Utviklingskostnader er ikke inkludert i abonnementet, men vi vil ta oss av betaling av tredjeparter for å gjøre prosessen så enkel som mulig. Kontakt oss for mer informasjon.

Våre ressurser