Support

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vårt kundeservice-team er klar til å hjelpe og svare på spørsmål

Ring oss

w
Åpningstider

M-F: 18 – 03

Norsk tid | Support hører til på USAs vestkyst

Spørsmål? Send oss en melding

FAQ

Jeg har allerede et domene. Kan jeg bruke det med doneWebs?

Ja, vi vil gledelig hjelpe deg å overføre domenet til oss for en liten avgift på 350 kr. Dersom domenet ditt er et .com, .net, eller .org-domene krever det ikke noen flere avgifter. Det samme gjelder i de fleste tilfeller .no-domener. De fleste andre top-level domener er også inkludert i ditt abonnement, men enkelte vil koste ekstra. For å bekrefte prisen på ditt domene, ta kontakt med support.

Hvor lang tid tar det før nettsiden er klar?

Vi bygger nettsider raskt. Med noen av våre abonnementer kan du få første utkast av nettsiden så raskt som innen 24 timer. Når du har mottatt ditt utkast kan du be om endringer før nettsiden publiseres. Avhengig av om du trenger å overføre domener, legge til avanserte funksjoner, eller å legge til mer innhold, kan det ta litt mer tid. De fleste av våre kunder har nettsidene sine klare innen to uker.

Kan jeg gjøre endringer på min nettside selv?

Ja, men du trenger vårt Plus eller Pro abonnement med Selvredigering-funksjonen. Vi anbefaler kun denne funksjonen dersom du ser på deg selv som tech-savvy, med generelt god forståelse av hvordan man benytter CMS-systemer. Vi gjør gjerne endringer for deg. Det er gratis for små endringer, mens det er en avgift på 100 kr per side for mer omfattende endringer. Du kan også få oss til å designe nettsiden din igjen fra scratch for 1 990 kr.

Jeg trenger avanserte funksjoner. Hvor begynner jeg?

Pro-abonnementet er sannsynligvis rett for deg. Med dette abonnementet vil vi hjelpe deg med å utvikle avanserte, full tilpassede funksjoner gjennom tredjepartsutviklere. Utviklingskostnader er ikke inkludert i abonnementet, men vi vil ta oss av betaling av tredjeparter for å gjøre prosessen så enkel som mulig. Kontakt oss for mer informasjon.

Er det en bindingstid?

Vi er for fleksibilitet. Så nei, det er ingen bindingstid på våre abonnementer, og ingen avgift for å si opp abonnement. Dersom du sier opp ditt abonnement i stede for å sette abonnementet på pause eller kjøper nettsiden for en flat pris, vil domenet og nettsiden, inkludert e-post, slettes permanent. Du kan velge å sette abonnementet på pause eller kjøpe nettsiden for en fast pris ved å kontakte oss.

Kan jeg ta i mot betalinger på nett?

Ja, enkelte av våre abonnement inkluderer nettbutikk og digitalt betalingssystem. Du trenger Plus eller Pro abonnementet for å benytte disse funksjonene. Du kan integrere en rekke betalingsmetoder, men vi anbefaler PayPal og Stripe. Betalinger kan aksepteres for produkt- og tjenestebestilling, timebestilling, og eksisterende faktura. Vi setter også gjerne opp dine kontoer med digitale betalingssystemer slik som de vi har anbefalt ovenfor.

Jeg har en nettside. Hvordan bytter jeg til doneWebs?

Dersom du allerede har en nettside vil du allikevel kunne tjene på å få en ny en fra doneWebs. Vårt fokus er på å gjøre nettsiden din effektiv ved å implementere interaktive funksjoner. Dersom du velger å bytte til doneWebs vil vi bygge din nettside fra scratch og overføre eksisterende domener til oss. 

Hvordan kan jeg be om endringer?

Etter å legge inn en ordre vil du bli tildelt en personlig representant som blir din kontaktperson og utvikler av din nettside. Når du trenger å nå oss, eller gjøre endringer til din nettside, kan du ta kontakt med din kontaktperson direkte med kontaktinfoen du får gjennom utviklingsprosessen. Du kan også be om å gjøre endringer gjennom kontrollpanelet ved hjelp av et enkelt skjema.

Dersom du trenger å gjøre endringer umiddelbart og din representant er utilgjengelig kan du også ringe kundeservice direkte og forklare din situasjon. Vår kundeservice kan gjøre endringer i en slik situasjon umiddelbart.

Du får gjøre en mindre endring på tekst og bilder mindre endringer til tekst og bilder hver måned uten ekstra kostnad. Dersom du trenger flere endringer, eller mer avanserte endringer, belastes en avgift på 100 kr per side. 

La oss få bedriften din på nett. Hva sier du?

Andre ressurser